Politiet leder efter den forsvundne Martin Svejgaard Helbo

Søndag eftermiddag er der fortsat intet livstegn fra den 27-årige Martin Svejgaard Helbo. Han har været væk siden natten til lørdag, hvor han forlod en bar i Kødbyen i København.

Siden søndag morgen har venner til den 27-årige efterlyst ham via Facebook. Nu bekræfter Københavns Politi over for Dagens.dk, at det leder efter den unge mand.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Jeg kan bekræfte, at vi leder efter en 27-årig mand. Han er forsvundet natten mellem fredag og lørdag og er ikke dukket op endnu. Faderen er meget aktiv med at få pressen ind over, men vi har nogle ting, vi skal have undersøgt, inden vi går til offentligheden, siger vagtchef Jens Kristiansen til Dagens.dk.

Hvad er det, I skal undersøge?

- Det kan jeg ikke sige noget om. Men hvis vores efterforskning ikke bærer frugt, forventer vi at efterlyse manden med billede senere søndag, siger Jens Kristiansen.

LÆS OGSÅ: Sporet ender blindt: Forsvundne Martin tog en taxa hjem fra byen

Martin Svejgaard Helbo blev, ifølge hans venner på Facebok, sidst set på baren Bakken i Kødbyen natten mellen fredag og lørdag klokken 02. 

Han forlod baren uden sin jakke og var iført en bordeux-farvet Alis-trøje, en kasket i samme farve, sorte jeans og sorte støvler. Han har desuden fuldskæg.

Vennernes opslag på Facebook er i skrivende stund delt næsten 6000 gange.

Ved du noget? Kontakt Dagens.dk's journalist på [email protected].

Dagens Gossip