Politiet leder efter Sinéad O'Connor

Den irske sangerinde Sinéad O'Connor har flere gange været i mediernes søgelys for flere kontroversielle ytringer om blandt andet kvinder, misbrug og religion.

Det var dog ikke den 49-årige musikers udtalelser, der for under én måned siden vakte offentlighedens opmærksomhed.

Sinéad O'Connor blev nemlig meldt savnet efter en cykeltur, og en større politistyrke i den amerikanske delstat Illinois ledte med lys og lygte efter stjernen.

Efterlysningen fik en stor mediebevågenhed, da Sinéad O'Connor tidligere havde modtaget medicinsk behandling, efter at hun havde truet med at begå selvmord.

Artisten bag albummet "The Lion and the Cobra" blev dog fundet i god behold, men nu leder det amerikanske politi efter hende igen. Det skriver flere medier heriblandt The Telegraph.

Ifølge The Telegraph modtog det amerikanske politi en rapport fra det irske politi, hvori der stod, at Sinéad O'Connor havde planer om at springe ud fra en bro.

The Telegraph skriver desuden, at Sinéad O'Connors forsvinden endnu ikke efterforskes som en sag, hvor personen direkte savnes og er forsvundet, men at politiet fortsat leder efter hende.

Sinéad O'Connor er bedst kendt for sin version af det populære nummer "Nothing Compares 2 U", som er skrevet af den afdøde musiker Prince.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip