Politiet leder ikke mere efter forsvundet viceborgmester

Siden Martin Leider Olsens familie meldte ham savnet i mandags, har politiet afsøgt store områder i håbet om at finde Vordingborgs 2. viceborgmester. Men den 31-årige socialdemokrat er stadig forsvundet. 

Nu har politiet valgt at droppe eftersøgningen.

LÆS OGSÅ: Ung viceborgmester forsvundet: Politi leder med hunde og helikopter

- Vi har besluttet at indstille eftersøgningen af Martin Leider Olsen. Men hvis der dukker nye oplysninger op, vil vi naturligvis følge op på det, siger vagtchef ved  Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, Flemming Hartmann til Dagens.dk.

Senest i går finkæmmede politiet vandet ved Stormstrømsbroen, der forbinder Sjælland og Falster, hvor viceborgmesterens bil, en hvid Peugeot 107 ifølge folketidende.dk, blev fundet mandag aften. I bilen lå lokalpolitikerens mobiltelefon. Men hverken dykkere eller helikoptere fandt spor af den forsvundne Martin.

LÆS OGSÅ: Forsvunden viceborgmesters sidste handling: Holdt møde med kendt socialdemokratisk-profil

Hvad der præcist er sket med Martin Leider Olsen er svært at sige, men politiet har en mulig teori, de hælder til.

- Der kan være mange teorier. Vi frygter, at han er gået i vandet, fordi hans bil holdt ved siden af broen, siger vagtchef Flemming Hartmann til Dagens.dk. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Til hverdag er Martin gymnasielærer på Vordingborg Gymnasium og HF. I november sidste år stillede han op som borgmesterkandidat i Vordingborg og blev 2. viceborgmester. 

Martin Leider Olsen er 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort, brunt hår og fuldskæg. Han menes at være iklædt en mørk tophue og en grøn jakke.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip