Politiet leder med lys og lygte efter disse mænd

Østjyllands Politi beder igen om hjælp i forbindelse med efterforskningen af et voldsomt røveriforsøg mod en guldsmed i Aarhus midtby den 10. april i år.

To af de i i alt fire formodede gerningsmænd er bag lås og slå. Nu mangler den anden halvdel af røverne, og politiet offentliggør derfor nye overvågningsbilleder af de gerningsmænd, der mangler at blive fanget.

- Østjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra folk, der kender identiteten på de to personer, eller som har set dem færdes i midtbyen fredag den 10. april ved 17-tiden, lyder meldingen fra ordensmagten.

Der blev brugt to økser ved røveriforsøget, og politiet har identificeret og arrestereret en mand in absentia for at have solgt våbnene.  Politiet mangler dog oplysninger om hans færden i Aarhus.

Læs også: Politijagt i Aarhus: Fire mænd ville røve eksklusivt guldsmed

Manden er af rumænsk afstamning, har en karakteristisk gang, da hans ene ben er kortere end det andet, og han har derfor en ekstra høj højre sko - se billede nederst på siden.

Politiet er meget interesseret i at få oplysninger om, hvor manden har overnattet og opholdt sig, om han er set følges med andre, om han har anvendt et køretøj og i så fald hvilket.

Ved du noget, kontakt da Østjyllands Politi på telefon 8731 1448.
 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip