Politiet løslader mistænkt for mordet på Mogens

Skrevet af admin

01/07/2014

Dagens topnyheder

Fyns Politi har tirsdag besluttet at løslade en mand, der søndag blev fremstillet i et grundlovsforhør i forbindelse med drabet på en 62-årig mand i Grønnemose nord for Aarup.

Lørdag anholdt politiet to mænd, og søndag blev de begge fremstillet i et grundlovsforhør for såkaldt dobbelt lukkede døre. Det betyder, at end ikke sigtelsen mod dem kommer til offentlighedens kendskab.

I grundlovsforhøret blev den ene mand varetægtsfængslet i fire uger, mens den anden fik sin anholdelse opretholdt i tre døgn. Det betød, at han senest onsdag igen skulle stilles for en dommer eller løslades.

- Vi har valgt at løslade ham i dag, da vi ikke mener, at der er grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet, siger efterforskningsleder ved Fyns Politi, Benny Linde Larsen, til Ritzau.

Med henvisning til de dobbeltlukkede døre i grundlovsforhøret vil han ikke oplyse, om manden fortsat er sigtet, eller sige noget som helst om sagen i det hele taget.

- Det siger vores jurister, at jeg ikke må, forklarer han.

Natten til lørdag blev den 62-årige Mogens Rollberg Bemo fundet død ved garagen på sin bopæl i Grønnemose.

Ifølge flere medier har offeret været kræmmer blandt andet på Hjallerup Marked, og ejendommen på Skolevej er udstyret med flere overvågningskameraer.

- Detaljerne vil jeg helst ikke sige noget om, men jeg kan bekræfte, at det ser ud til, at der er overvågningskameraer på bygningen. Men hvad vi har fået ud af det, det vil jeg ikke sige noget om, sagde Benny Linde Larsen lørdag aften til Ritzau.

/ritzau/