Politiet mangler hjælp til at finde forsvundet 16-årig: Har du set Qaasin?

Qaasin Cumar Saciid har kun været i Danmark i omkring et år, og han går i en dansk klasse i Hinnerup, oplyser Østjyllands Politi til Dagens.dk.

Politikommisær Peter Bay Jensen fortæller, at han kom til Danmark uden sine forældre, og at han bor i en lejlighed med en ældre slægtning i Hinnerup.

- Jeg håber, at der sidder nogen med en oplysning om, hvor han kan være. Alle muligheder er åbne, men det vil undre os, hvis han er rejst tilbage til Somalia, da han ikke havde midlerne til det, fortæller Peter Bay Jensen.

Det er Favrskov Kommune, som har meldt ham savnet.

Qaasin Cumar Saciid er 175 centimeter høj og spinkel af bygning med sort, kruset hår. Han er mørk i huden og var iført blå jeans, sort dynejakke og sorte kondisko med hvid bund, da han sidste blev set.

Han færdes normalt tæt på sit hjem i Hinnerup, hvorfor man i områderne Hinnerup og Hadsten bør være særligt opmærksom på, om han er set her. Den 16-årige dreng kan virke indadvendt og sagde i ugen op til sin forsvinden, at han ikke havde det så godt.

Henvendelser vedrørende Qaasin Cumar Saciid kan rettes hele døgnet til 114 eller hovedsagligt i dagtimerne til politikommisær Peter Bay Jensen på 25583223.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip