Politiet: Mistænkelig pakke på stadion var en bombeattrap

Frygten for en bombe på Manchester Uniteds fodboldstadion, Old Trafford, er afblæst.

Den mistænkelige genstand, som eksperter udsatte for en kontrolleret eksplosion var blot en vellignende bombeattrap, oplyser politiet i Manchester.

Dermed var genstanden ikke noget, der umiddelbart kunne eksplodere. Politiet, som kom med den seneste melding søndag klokken 19.15, er fortsat i gang med en gennemsøgning af Old Trafford.

Bombeeksperter, der udførte den kontrollerede eksplosion på Old Trafford, betegner den mistænkelige genstand som noget, der lignede en bombe "utroligt meget". Men det viste sig at være en falsk alarm.

Dele af stadion blev evakueret før Uniteds hjemmekamp mod Bournemouth i sidste spillerunde af den engelske Premier League, fordi politiet var bange for en bombetrussel.

I første omgang blev de to tribuner North Stand og Stretford End evakueret helt. De resterende tilskuere på stadion blev i første omgang bedt om at blive siddende og forholde sig i ro.

Imens blev de evakuerede tilskuere uden for stadion ledt væk, så området kunne blive ryddet. Derefter blev de to øvrige tribuner evakueret for tilskuere.

Der er endnu ikke yderligere oplysninger om, hvad pakken, der blev fundet i den nordvestlige ende af det traditionsrige stadion, indeholdt.

Kampen, som skulle være spillet søndag klokken 16, blev siden aflyst på politiets anbefaling, men opgøret skal spilles snarest muligt, oplyser ledelsen i Premier League.

Det er endnu uvist, hvornår kampen vil blive spillet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip