Politiet mistænker Værebro-bande for drabsforsøg

Her blev der skudt mod en bil med to personer på Frederiksborgvej. Politiet betragter angrebet som et drabsforsøg, og man har nu anholdt tre personer fra bandemiljøet omkring Værebroparken i Bagsværd i forbindelse med sagen. De bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Værebroparken er tilholdssted for grupperingen, der kalder sig VHK - Værebros Hårde Kerne. Banden er er kendt for at bekrige Blågårdsplads-gruppen og dens støttegruppe, LTF, der udover København også dækker Tingbjerg, Skovlunde og Kokkedal.

Under politiets store bandeaktion torsdag, anholdt politiet også flere LTFere. To af disse, en 18-årig og 21-årig, bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for overtrædelse af straffeloven i forbindelse med fundet af 80 gram heroin, en skarpladt pistol og skarpladt revolver.

I alt kunne politiet anholde 39 personer, efter at have ransaget 64 adresser over hele Sjælland i forbindelse med aktionen. 19 af disse bliver fremstillet i dag. Flere er sigtet for drabsforsøg og for besiddelse af narkotika og ulovlige våben.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip