Politiet offentliggør identiteten på knivdræbt 19-årig

Knap et døgn efter et dødeligt knivstikkeri på Nørrebro i København oplyser politiet nu, at den dræbte er en 19-årig mand ved navn Andres Vo Riis. Tidligere hed han Hamza Samsam.

De pårørende er underrettet og er gået med til, at identiteten på den døde offentliggøres, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den 19-årige blev omkring klokken 17.40 stukket flere gange med kniv og afgik senere ved døden på Rigshospitalet.

- Efterforskningen peger lige nu på, at der er opstået et slagsmål i krydset mellem Guldbergsgade og Møllegade, hvilket førte til knivstikkeri, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen.

På nuværende tidspunkt er det ikke klarlagt, hvorfor slagsmålet opstod, og hvad motivet til knivstikkeriet i øvrigt kan være. Politiet efterlyser i den forbindelse vidner i sagen.

Tidligere oplyste politiet, at den 19-årige blev samlet op af en privatbil i Guldbergsgade og bragt til hospitalet. Klokken 20.48 var han død.

Internetmediet syrienblog.dk, der holder øje med danske Syrien-krigere, skriver, at den dræbte har været i Syrien, hvor han har været tilknyttet Islamisk Stat i Raqqa.

Flere medier skriver desuden, at den dræbtes bror er en kendt Syrien-kriger, der i 2013 stod åbent frem og fortalte, at han havde været i Syrien for at deltage i kampen mod landets diktator, Bashar al-Assad.

De oplysninger har politiet endnu ikke ønsket at kommentere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip