Politiet om forsvunden mor og spædbarn: Vi har ledt alle steder

Politiet står lige nu uden viden om, hvor Winnie Wagner Christensen befinder sig med sin lille søn kalde Dean, der blev født 4. Juni.

Myndighedernes gæt var ellers, at hun kunne være taget mod Holbæk, hvor hun har familie og venner.

Men efter at politiet nu har talt og besøgt relevant familie, er de ikke kommet en opklaring nærmere for at finde frem til moderen og barnet. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen, til Dagens.dk.

- Vi har været i kontakt med relevant familie og besøgt de adresser, hvor familien bor, men vi ikke fundet moderne og barnet endnu. Derfor ved vi ikke, hvor hun opholder sig nu, men vi leder videre, siger Per Vagn Nielsen, til Dagens.dk.

Læs også:Politiet efterlyser mor og spædbarn: Er muligvis i fare

Ifølge Brønderslev Kommune er barnet muligvis i fare, og derfor håber politiet nu også meget på hjælp fra offentligheden.

- Brønderslev Kommune har truffet en formandsbeslutning jævnfør Servicelovens § 75, jf. § 58, at barnet er truet på sundhed og udvikling, hvis det fortsat opholder sig i hjemmet. Kommunen anser det nødvendigt, at barnet findes og anbringes uden for hjemmet, idet det vurderes, at der er åbenbar risiko for, at hans sundhed og udvikling vil lide alvorlig skade.

Signalementet fra politiet lyder således: Winnie W. Christensen er 30 år, ca. 180 cm høj, slank af bygning, brunt hår med lyse striber i nederste del af håret. Hun bærer sorte briller og har synlige tatoveringer på arme og krop.

Ved du noget, bedes du henvende dig til nærmeste politi på telefonnummer 114 eller Nordjyllands Politi tlf: 96301448

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip