Politiet om ny skud-episode: Der blev affyret 5-6 skud

- Vi arbejder på at få klarlagt i hvilket omfang, de kan have deltaget. Deres deltagelse ligger ikke helt fast endnu, så det er noget af det, vi arbejder videre med, siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Robert Jensen, til bt.dk.

De tre blev anholdt efter, at vidner havde fortalt, at der blev skudt efter deres bil.

- Vi tror, der er skudt efter en bil, men vi har ikke fundet patronhylstre og den slags, men der er vidner, der ser, at der bliver skudt fra en gruppering, der står derude, siger han.

Politiet er endnu ikke helt klar over, hvor mange skud, der var tale om, men noget tyder på, at det er mellem fem og seks skud.

- Vi har haft kontakt med nogle unge mennesker i en bil, som mener, at der kan være blevet skudt efter dem, siger efterforskningslederen, som ikke vil komme ind på de unge mænds eventuelle tilknytning til kriminelle miljøer.

Han vil heller ikke komme nærmere ind på, hvem de tre anholdte er.

- Jeg kan kun sige, at det er tre unge mænd, der er kendt af politiet i forvejen.

Der var ingen, der blev ramt ved episoden. Selv om politiet senere på aftenen fandt blodpletter ude i området, er der ikke noget, der tyder på, at det har forbindelse til skyderiet.

- Vi undersøger naturligvis altid i denne type sager, om der er indbragte nogle på hospitalerne med skudsår eller lignende, og det er der ikke, siger Robert Jensen og tilføjer:

- Vi har fundet noget blod derude, men vi regner ikke med, at det har noget med skyderiet at gøre. Det ser ud som om, det stammer fra et uheld derude tidligere på dagen.

De seneste uger og måneder har der været adskillige skudepisoder i København og omegn, og konflikten mellem forskellige bander har krævet flere ofre.

Den centrale efterforskningsleder vil dog ikke komme nærmere ind på, hvorvidt skyderiet i Nordvest onsdag aften har forbindelse til den verserende bandekonflikt.

- Det kan jeg ikke komme nærmere ind på. Vi ved ikke nok om sagen endnu, siger han.

Politiets jurister tager i løbet af formiddagen stilling til, om der er grundlag for at stille de tre for en dommer i et grundlovsforhør.

Dagens Gossip