Politiet overvejer at gå ind i sagen: Poulsen risikerer lang fængselsstraf

Politiet har endnu ikke modtaget nogen anmeldelse fra det pengeinstitut, hvor forfalskningen skulle være foregået, men afviser dog ikke, at en anmeldelse kan være på trapperne.

- Den kan nemt ligge som en skriftlig anmeldelse. Det gør pengeinstitutter tit. Den kommer ind med brev og bliver behandlet, når der er tid. Men vi har ikke set en anmeldelse endnu, oplyser vagthavende ved Silkeborg Politi til sporten.dk.

Falder der ikke en anmeldelse, er der mulighed for, at politiet på eget initiativ vil gå ind i sagen. Dette er dog endnu ikke afgjort.

- Jeg kan ikke svare dig 100 procent, om vi går ind i sagen af egen drift, for det skal lige vurderes. Men det er en overvejelse, vi gør lige pt., lyder det fra politiet.

Dokumentfalsk bliver i værste fald straffet med seks års fængsel i Danmark. Det kræver dog en sag af særlig grov karakter, og at Christopher Poulsens sag skulle falde i den kategori, er næppe tilfældet.

Der kan dog vente Poulsen en fængselsstraf på op til to år, som er straffen for at bruge en underskrift med det formål at opnå økonomisk gevinst.

Dagens Gossip