Politiet på bar bund: Ingen spor af skolepiges overfaldsmand

Siden i mandags hvor en cyklende pige på vej til skole, blev slået og væltet omkuld af en mand i et skovområde ved Fredsskoven i Skjern, har politiet efterforsket den grove sag på højtryk.

Efter Midt- og Vestjyllands Politi igår fortalte pressen om det voldelige overfald, er det strømmet ind med henvendelser fra borgere i lokalområdet, der mener at have set noget eller vide, hvem gerningsmanden er.

- Vi har fået en del henvendelser, tre-fire af dem er med konkrete navne. I dag har vi desværre afkræftet alle henvendelserne, siger stationslederen hos Ringkøbing Lokalpoliti, Jens Ole Pedersen, som oplyser, at pigen er 11 år og ikke ti år som flere medier ellers har fortalt, til Dagens.dk. 

LÆS OGSÅ: 11-årig pige slået ned på vej til skole 

Tidligere i dag var to betjente ude i området ved Fredsskoven for at lede efter spor og afhøre elever, lærere og forældre på Skjern Kristne Friskole, som er skolen den 11-årige pige går på. Men politiet er stadig på bar bund.

- Vi har ikke nogen ide om, hvem gerningsmanden, er, eller hvad motivet til overfaldet er, siger Jens Ole Pedersen til Dagens.dk.    
      
Politiet har ikke fundet det redskab, som overfaldsmanden brugte til at slå pigen med i baghovedet. Der er formentlig tale en kæp eller et baseballbat, ifølge Jens Ole Pedersen. Midt- og Vestjyllands Politi arbejder videre med sagen og fortsætter med at afhøre mulige vidner. Efter stationslederens vurdering er der ikke tale om en serieforbryder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Flere elever på Skjern Kristne Friskole har observeret en mand på cykel i skoven kort før, overfaldet fandt sted.

Den 11-årige pige har det godt efter omstændighederne på trods af en flænge i baghovedet og en mindre hjernerystelse.

Beskrivelsen af overfaldsmanden lyder: en mand på 160 til 170 centimeter, iklædt sort tøj og en hue, der muligvis har dækket en del af hans ansigt.

Dagens Gossip