Politiet rykkede ud til mistænkelig adresse: Blev overrasket over det, de fandt

For at tjene lidt ekstra penge har en 52-årig mand fra Svinninge i Holbæk i længere tid haft en skunklaboratorium på sin bopæl.

Men tirsdag formiddag klokken 11:08 fik mandes lille sidegesjæft en brat ende, da personale fra specialpatruljen ransagede bopælen hos den 52-årig på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

Ved ransagning fandt politiet mandens skunklaboratorium, der indeholdte ikke mindre end 618 skunkplanter.

Kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi,  Martin Bjerregaard fortæller til Dagens.dk, at med skunkplanter i den størrelsesorden må det forventes at være med henblik på at sælge ud af det.

Produktionsudstyret blev beslaglagt som bevis i sagen, og en opvejning af skunkplanterne viste, at deres vægt ville svare til en færdig produktion af marihuana på ca. 21 kilo.

Læs også: Dommen er faldet: Her er 20-årig nordjydes straf for at slå hele sin familie ihjel

Politiet bemærkede også, at strøm til skunkproduktionen blev ført uden om den 52-åriges el-måler.

Han blev i forbindelse med sagen kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens narkotika-bestemmelser og kan formentlig forvente også at blive sigtet for tyveri af strøm.

- Som den del af efterforskningen skal vi derfor også have fat i elselskabet for at finde ud af hvor meget strøm, der er blevet stjålet, siger Martin Bjerregaard.

Når sagen er efterforsket færdig, kan den 52-årige forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip