Politiet sender flere folk på gaden efter rockerbegravelse

Fyns Politi har onsdag aften flere folk på gaden i Odense end normalt, efter at en 31-årig mand, der var medlem af rockergruppen Black Army, blev begravet.

Muhammed Sendi blev onsdag i sidste uge dræbt, da han blev stukket i halsen med en kniv i Vejle.

En 26-årig mand med afghansk baggrund er efterlyst internationalt for drabet. Politiets teori er, at den eftersøgte havde en narkogæld til offeret, som han ikke kunne betale.

Onsdag blev Muhammed Sendi begravet på den muslimske gravplads på Tornehøjvej i Odense. Efter begravelsen kørte de omkring 500 deltagere ind til Odense.

De samlede sig forskellige steder i byen, og onsdag eftermiddag kom det til et mindre slagsmål ved Odense Banegård Center. Slagsmålet blev dog hurtigt stoppet af politiet, der ikke har anholdt nogen i den forbindelse.

Natten til onsdag blev en 22-årig mand fra Vejle slået med køller og stukket med kniv i Bøgeparken i Vollsmose. Han har tilknytning til Black Army i Herning, og politiet undersøger, om overfaldet skulle have noget med drabet i sidste uge at gøre.

Den anspændte situation og de mange rockere i byen efter begravelsen betyder, at Fyns Politi vil være "forebyggende til stedet i bybilledet i større omfang end sædvanligt", som det hedder i en pressemeddelelse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip