Politiet: Skyderi i København kan være banderelateret

Politiet mener, at onsdagens skudepisode i København, hvor en 25-årig mand blev ramt i benet af skud, kan være banderelateret.

Det fortæller politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi torsdag. Politiet leder nu efter vidner til episoden.

Skudepisoden blev anmeldt klokken 20.37. I går lød det, at det skyderiet var foregået på Jagtvej i København. Men det har vist sig ikke at være rigtigt.

- Da man foretager undersøgelser derude, viser det sig, at gerningsstedet er beliggende i Hans Tavsens Park, hvor der er set en eller flere personer, der har jagtet hinanden, siger politikommissæren.

Det er stadig småt med oplysninger. Politiet ved endnu ikke, hvorvidt der var en eller flere gerningsmænd. Motivet til skyderiet er også stadig uklart.

Det er selv om politiet har haft mulighed for at tale med offeret og flere vidner.

- Vi har arbejdet på gerningsstedet, hvor vi har haft vores teknikere, og vi har talt med vidner og vores tilskadekomne. Der er bare ikke noget, der har hjulpet os i forhold til at finde mistænkte, fortalte central efterforskningsleder hos Københavns Politi Youssef Lharraki tidligere til Ritzau.

Den 25-årige blev ramt én gang i benet og er uden for livsfare. Han blev bragt til behandling på hospitalet for at blive behandlet.

/ritzau/

Dagens Gossip