Politiet: Skyderi i Valby stritter i alle retninger

Skrevet af admin

04/12/2015

Mest læste i dag

Skyderiet torsdag aften i Valby i København, hvor to mænd sidst i 20'erne blev ramt af skud, stritter i "alle retninger".

Det fortæller politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi fredag.

Politiet er stadig på bar bund, hvad angår motiv. Det kan være banderelateret, men det er ikke sikkert, fortæller Steffen Th. Steffensen.

- Vi har ingen mistænkte, og vi aner ikke, hvad det her er. Det stritter i alle retninger, siger politikommissæren.

Mændene blev skudt gennem ruden til Café Morena på Valby Langgade, hvor også andre personer end de skudramte opholdt sig. Ingen andre blev ramt af skud.

- En bil - formentlig en Audi - standser ude foran den her vandpibecafé, en mand stiger ud og går hen til vinduet og affyrer seks til otte skud, siger Steffen Th. Steffensen.

Gerningsmanden eller -mændene har været målrettede.

- Det er tilsyneladende sigteskud - man skyder direkte på de personer, som man vil ramme, siger politikommissæren.

Bagefter er gerningsbilen blevet kørt ud til Korsagervej, hvor den er blevet afbrændt.

De to mænd, der blev ramt af skud, blev bragt til hospitalet. Den enes tilstand er stadig kritisk, men de er uden for livsfare, fortæller politikommissæren.

Mændene blev ramt af henholdsvis et og to skud. Politiet har endnu ikke haft mulighed for at afhøre de to, som er 27 og 29 år.

Anmeldelsen om skudepisoden fik politiet omkring klokken 22.30 torsdag. Politiet hører meget gerne fra vidner, der har hørt eller set noget.

/ritzau/