Politiet snupper 60 kilo hash lige inden Pusherstreet

Skrevet af admin

21/11/2013

Dagens topnyheder

I to omgange slog Københavns Politi til på Christiania og fandt over 60 kilo hash og en del skunk lige før, at de ulovlige varer blev sat til salg på Pusherstreet. To mænd er varetægtsfængslet i sagerne.

- Det er gode beslag, fordi de faktisk bliver taget lige inden, at de ryger op på Pusherstreet, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til Ritzau.

Politiet slog til 20. september, hvor de på Christiania fandt 28 kilo hash, fire kilo skunk og 2070 joints. En 51-årig mand blev eftersøgt, og mandag meldte han sig selv til politiet. Tirsdag blev han varetægtsfængslet for narkosalg.

En 47-årig mand blev derimod anholdt tirsdag, og politiet mistænker ham for at stå bag et fund 7. november på 35 kilo hash, 21 kilo skunk, 4734 joints og 350 hashkager ved Fredens Ark.

Begge narkofund skulle ifølge politiet leveres til ukendte narkosælgere på Christiania. Aktionerne er en del af politiet brede strategi på Christiania.

- Det er et udtryk for, at vi gør, hvad vi siger, og går efter købere, sælgere og leverandører på Christiania, siger Steffen Th. Steffensen.

Den 47-årige blev varetægtsfængslet for distribution af narko onsdag.

Det er uvist, hvordan de sigtede forholder sig til anklagerne.

/ritzau/