Politiet søger vidner efter skud i Skovlunde

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner efter skud mod en ung mand i Skovlunde mandag aften. Politiet sætter en grafitgrå 5-dørs Skoda Octavia fra 2004 i forbindelse med skudepisoden.

I aftes ved 19.45-tiden blev en 19-årig mand ramt af skud på stien mellem Skovlundecentret og Blokhaven.  Han blev ramt af et skud i benet og strejfet af et andet på overkroppen. Han blev behandlet på hospitalet, er stabil og uden for livsfare.

Gerningsmanden beskrives som almindelig til kraftig af bygning, 175-180 centimeter høj. Han var iført mørkt/sort tøj, formentlig hættetrøje, med maskering foran ansigtet, så kun øjnene var fri. Han talte dansk med accent.

Han medbragte et større våben og afgav et antal skud, som ramte den 19-årige, en parkeret bil og en beboelsesejendom. Ingen andre mennesker blev ramt.

Grafitgrå Skoda Octavia

Lidt før klokken 20 samme aften fandt politiet en grafitgrå Skoda Octavia 1,6 personbil i brand på en p-plads ved Tvedvangen/Rørløkken i Herlev.

Bilen var en 5-dørs model fra 2004 med registreringsnummer VU 58761. Den blev stjålet den 22. januar på Ringstedvej i Roskilde.

Københavns Vestegns Politi søger vidner, der har set bilen eller gerningsmændene.

Københavns Vestegns Politi behandler sagen som et drabsforsøg og ud fra en teori om, at episoden kan hænge sammen med den eksisterende konflikt mellem personer med tilknytning til bandemiljøet.

Oplysninger i sagen kan gives til vicepolitikommissær Ole Nielsen på telefon 7258 7611 eller på hovednummeret 4386 1448.

 

Dagens Gossip