Politiet søger vidner til et meget groft røveri: Offeret blev fundet nedkølet og forslået

Fredag aften klokken 20:32 modtog Fyns Politi en anmeldelse om, at et vidne havde fundet en forslået mand på gaden.

Offeret blev fundet på Ladegårdsvej overfor Helgetoften i Nyborg, og har højst sandsynligt ligger der i en times tid, inden nogen fandt ham.  

- Manden var på tidspunktet, hvor han blev fundet, ikke iført overtøj, skriver politiet i en pressemeddelelse, som også uddyber følgende:

- Efterforskningen har vist, at overfaldet skete kl. ca. 1915, og at han havde ligget på stedet i ca. 1 time. Ved indbringelsen til sygehuset var hans kropstemperatur ca. 34 grader. Forurettede har pådraget sig skader fra stump vold og mindre snitskader. 

Røverne har taget offerets pengepung og smykker, men da det er meget sparsomt med et signalement af gerningsmændene, rækker politiet hånden ud i håbet om at høre fra flere vidner eller personer med oplysninger i sage.

Ordensmagten mener, at signalementet bør dække over fire personer, som alle skønnes at være i alderen 25-30 år. De var kørende i en mørk bil.

Offeret har selv oplyst, at han kort inden overfaldet - altså ved 19-tiden - så en kvinde på cykel med et barn i en barnestol bagpå. De kørte i området omkring Statsfængslet.

Dén kvinde vil Fyns Politi gerne tale med, fordi hun måske har relevante oplysninger i sagen.

- Fyns Politi er i øvrigt ikke i besiddelse af yderligere oplysninger til sagen, men hører meget gerne fra borgere, der kan ligge inde med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen via telefonnummer 114, skriver politiet. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip