Politiet søger vidner til røveriet i Brugsen i Stenlille

Brugsen i Stenlille var mandag aften udsat for røveri. Her truede en mand personalet med en brødkniv til at åbne pengeskabet og udlevere et beløb i kontanter. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gerningsmanden henvendte sig klokken 19.23 i kassen, hvor der i forvejen stod to kunder. Her sagde han, at der var tale om et røveri, og at han skulle have en pose. Efterfølgende forlangte han at blive fulgt ud til pengeskabet i baglokalet, hvor han stjal kontanter fordelt både i sedler og mønter. Gerningsmanden forlod stedet til fods i ukendt retning.   

Røveren beskrives som dansk, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført sort elefanthue, hvid hættetrøje, hvide handsker, sandfarvede bukser, hvide kondisko med blå eller sorte striber. Han medbragte en køkkenkniv på cirka 25-30 centimeter med et sort skæfte.

Der er umiddelbart efter røveriet set en personbil i området. Bilen beskrives som orange med noget glimmer i lakken, muligvis en Seat.

Oplysninger om gerningsmand og personbil kan gives til lokalpolitiet i Slagelse, vicepolitikommissær Kurt G. Nielsen telefon 114 eller mobil 4132 8312.

Dagens Gossip