Politiet søger vidner til vanvidsbilisters trafikdrab

»Vi søger nogle vidner, der kan ligge inde med informationer omkring køretøjet og personerne i bilen, uden at de måske selv er klar over det,« siger Kent Midtgaard, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi.

»Helt specifikt drejer det sig om en kvinde, som omkring klokken 7.15 fredag morgen befandt sig på Frydsvej, cirka tyve meter fra krydset mellem Frydsvej og Koldingbjerg. Hun stod ud for en villa og observerede angiveligt, at de to sigtedes køretøj blev parkeret, og at der er nogle personer, der gik fra bilen og kom tilbage igen og kørte i retning af Nordre Ringvej,« uddyber han.

Et kvarter senere kom en gruppe personer desuden cyklende på mountainbikes ved parkeringspladsen ved Marielundsvej og Rædervej i Kolding, og dem vil politiet også gerne i kontakt med.

»De kørte videre rundt om Marielundssøen og kan også have gjort observationer omkring bilen og personerne i bilen,« siger Kent Midtgaard.

Politiet understreger, at man fortsat har andre muligheder i efterforskningsarbejdet, men fortæller, at man føler sig ret sikre på, at de konkrete vidner formentlig kan bidrage med, hvem af de to mænd, der har kørt bilen.

I grundlovsforhøret ved Retten i Horsens lørdag formiddag berettede de to sigtede mænd samstemmende om et døgn, der havde budt på både hash, amfetamin, øl, spiritus og besøg på flere værtshuse og diskoteker, inden de sammen lånte en vens specialtunede VW Golf og kørte mellem 120-140 km/t, på vej hen til den lokale tankstation.

Hvis man kan genkende sig selv som et af de specifikke vidner, som politiet efterlyser, eller hvis man mener at have set bilen, en sort VW Golf med en »meget karakteristisk hækspoiler og nogle meget karakteristiske fælge« i tidsrummet omkring ulykkestidspunktet fredag morgen, kan man henvende sig til politiet på telefon 114.

Dagens Gossip