Politiet søger vidner: Ung mand stukket med kniv, da han ville hjælpe voldsramt kvinde

Politiet søger vidner i forbindelse med et knivoverfald.

Lørdag den 5. december omkring klokken 22.20 blev en yngre mand stukket i venstre lår og maven på stien mellem Nørrekær og Roskildevej ved Avedøre Havnevej i Rødovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

- Den yngre mand kom gående på stien, hvor han bemærkede en mand, der var oppe at skændtes med en kvinde. Under skænderiet slog gerningsmanden kvinden, skriver politiet.

- Den yngre mand henvendte sig til gerningsmanden og opfordrede ham til at lade kvinden være i fred, hvilket resulterede i, at gerningsmanden trak en kniv og stak forurettede to gange. Gerningsmanden og kvinden løb fra stedet.

De to beskrives som:

A: Mand, dansk af udseende, 20-23 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, lyst, kort hår, intet skæg. Iført sort fleecejakke med påskriften EA7 på venstre bryst samt beige Timberland-støvler. Han var bevæbnet med en lille kniv.

B: Kvinde, dansk af udseende, 19-22 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, langt, lyst hår. Iført sort jakke.

- Der er tale om en alvorlig sag, som oven i købet går ud over en borger, der forsøger at lægge sig imellem, da han bliver vidne til vold. Vi håber at offentligheden kan hjælpe os videre, siger politikommissær Søren Andersen i pressemeddelelsen.

Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra borgere, som har overværet episoden eller har andre oplysninger i sagen, som kan lede til opklaring.

Henvendelser kan rettes til Københavns Vestegns Politi på telefon 114 eller 43861448.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip