Politiet står ikke bag lukning af gabestok på nettet

Det skabte stor debat, da en hjemmeside med følsomme oplysninger om flere politibetjente tidligere på måneden blev offentliggjort. På hjemmesiden blev 19 betjente udstillet - i nogle tilfælde både med fuldt navn og billede.

Siden var rettet mod politibetjente, der er en del af den såkaldte Task Force Pusherstreet, som udfører aktioner på Christiania.

Men hvis man i dag forsøger at klikke sig ind på hjemmeside, lyder beskeden, at siden er blevet suspenderet. Det bekræfter Københavns Politi, der dog samtidig siger, at man ikke selv står bag blokeringen af den meget omdiskuterede.

- Der må være nogen, der har fået dårlig samvittighed, lyder meldingen fra Steffen Thaaning Steffensen, der er politikommissær hos Københavns Politi.

For omkring en uge siden skrev DR Nyheder dog også, at den islandske webudbyder Orangewebsite har besluttet at blokere siden.

I forbindelse med offentliggørelsen af siden blev en video også udgivet. Her bliver en kvindelig betjent udspurgt, mens en person filmer hende.

- Nu skal vi have kigget nærmere på materialet, og så skal vi have en snak med ham, der står bag videoen, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Nicolai Oster, der er tidligere næstformand for Liberal Alliance Ungdom, har erkendt at stå bag videoen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip