Politiet til bilister: Hvor svært kan det være at forstå?

Svensk politi fra stationen i Nacka lidt uden for Stockholm er netop nu i gang med en opdragelseskampagne, der er målrettet bilister.

Nærmere betegnet bilister, der ikke kan opføre sig ordentligt i rundkørsler – og dem er der en del af, mener ordensmagten.

Derfor pensler politiet ud, hvad folk bør eller er forpligtiget til at gøre, når de kører ind i en rundkørsel – for en god ordens skyld skal det nævnes, at samme regler gælder herhjemme:

- For at gøre det helt klart: Du har altid vigepligt, når du kører ind i rundkørslen, og reglerne siger, at du skal vise tegn (altså blinklys), når du svinger ud af rundkørslen. Du kan vise tegn, når du kører ind i rundkørslen, for at vise din hensigt, men du behøver ikke, skriver politimanden Erik i opslaget.

Læs også: Der døde et menneske i trafikken hver anden dag i 2014

- Hvis vi alle sammen hjælpes ad, kører alting lidt nemmere, afslutter han.

Se hele den pædagogiske tegning, der netop nu debateres på de sociale medier, i opslaget nedenfor eller på billedet i galleriet.

Oplever du også, at bilister ikke overholder reglerne i rundkørsler?
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

På förekommen anledning! Hjälps vi åt rullar allt smidigare. /Erik--För att förtydliga lite: Du har alltid vä...

Posted by Polisen Nacka on Monday, June 29, 2015

 

Dagens Gossip