Politiet troede 19-årig blev alvorligt såret af fyrværkeri: Nu er der skræmmende nyt i sagen

Skrevet af Nicolai Steinicke

19 uger siden

|

04/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet troede det var fyrværkeri, men nu kommer de med en anden melding.

Dagens topnyheder

En 19-årig mand blev alvorligt såret i en eksplosion, der rystede en lokal kiosk i Husum sent lørdag aften. I en uventet vending i sagen har Københavns Politi nu indikeret, at en håndgranat, snarere end fyrværkeri, kan stå bag den brutale hændelse.

»De foreløbige undersøgelser tyder på, at det er en håndgranat, der er sprunget i kiosken. Vi arbejder med flere forskellige hypoteser, som vi på nuværende tidspunkt ikke kan komme nærmere ind på,« oplyser Københavns Politis kommunikationsafdeling til Sjællandske.

Mens efterforskningen fortsætter, forbliver detaljerne om motivet og de præcise omstændigheder uklare, med politiet, der arbejder på flere forskellige hypoteser.

Hændelsen fandt sted på Islevhusvej, hvor den unge mand blev fanget i en pludselig og voldsom eksplosion, der efterlod kiosken i ruiner. Trods den voldsomme natur af angrebet, var der ingen andre skader rapporteret.

Københavns Politi er nu dybt engageret i efterforskningen og undersøger mulige forbindelser til bandemiljøet, hvilket antyder en mulig underliggende konflikt, der kan have ført til denne drastiske handling. 

Med angrebet anmeldt kl. 23.38 lørdag aften, opfordrer politiet nu vidner og personer med information til at træde frem og kontakte dem på 1-1-4.