Politiet undersøger sag om udenlandske mænds krænkelser

Skrevet af admin

15/01/2016

Dagens topnyheder

Syd- og Sønderjyllands Politi går nu ind i én af de sager, der har været fremme, hvor piger føler sig krænket af udenlandske mænd i Haderslevs natteliv, skriver TV Syd på sin hjemmeside.

Ifølge TV Syds oplysninger er der tale om en episode, hvor en 30-årig kvinde fra Haderslev er blevet filmet mod sin vilje af en gruppe unge mænd med udenlandsk baggrund på et diskotek i Haderslev.

Kvinden har fortalt, at gruppen flere gange opsøgte hende på diskoteket, ligesom én fra gruppen befølte hende på bagdelen og i skridtet.

- På baggrund af de historier, som der har været fremme i fjernsynet, har Syd- og Sønderjyllands Politi valgt at starte en efterforskning i sagen.

- Hvis vi bliver bekendt med sådanne sager, så kan vi tage dem op af egen drift, og det er sket i det her tilfælde, forklarer politiinspektør fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Kaj Nielsen, til TV Syd.

I den senere tid har flere kvinder i blandt andet Thisted, Sønderborg og Haderslev fortalt, hvordan de bliver chikaneret af mænd med udenlandsk baggrund, når de færdes i nattelivet.

Oplysningerne kommer i kølvandet af episoden i Köln nytårsnat, hvor flere hundrede kvinder blev omringet og befamlet af udenlandske mænd.

Også i Hamburg, Zürich, Malmø og Helsinki har myndighederne modtaget et usædvanligt højt antal anmeldelser om seksuelle krænkelser.

/ritzau/