Politiet var mandag massivt til stede i dansk by efter dødsfald: Nu deler de bekymrende nyt

Skrevet af Emil Martesen

15 uger siden

|

30/01/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu deler politiet bekymrende nyt.

Dagens topnyheder

I den ellers fredelige by Odder blev roen brudt mandag eftermiddag, da en ældre mand blev fundet død under mystiske omstændigheder. Hændelsen, som fandt sted i Kildegårdsparken, har vakt opsigt og rejst flere spørgsmål end svar.

Og nu er der så nyt fra Østjyllands politi. 

På X skriver de, at de i går eftermiddag fik en anmeldelse om, at en mand i 60’erne var fundet død i sin lejlighed i Odder. Da der var nogle mistænkelige forhold omkring dødsfaldet, foretog de undersøgelser på stedet. De undersøger nærmere i dag og melder ud, når vi har nyt.

Et udsagn der antyder, at der kan være mere bag dødsfaldet end først antaget.

Og der var da heller ikke meget at skrive hjem om mandag efter i Kildegårdsparken, som normalt er et roligt boligområde, der hurtigt blev omdannet til et afspærret gerningssted, hvor politiet arbejdede på at klarlægge omstændighederne.

Politiet har endnu ikke offentliggjort detaljer om de mistænkelige forhold, der omgiver mandens død, men de har lovet at melde ud, så snart de har nye oplysninger. Denne tilbageholdenhed med at frigive informationer tilføjer yderligere mystik til sagen og efterlader offentligheden i spænding.

Mens politiet fortsætter deres efterforskning, forbliver spørgsmålene ubesvarede, og beboerne i Kildegårdsparken venter tålmodigt på svar. Hvad der præcist skete i den lejlighed i Odder, og hvorfor det betragtes som mistænkeligt, forbliver indtil videre et mysterium.

Du kan se politiets opslag på X herunder: