Politiet vil kigge på overvågning fra jysk by: Flere borgere hævder at have set Emilie i samme område

Politiet får fortsat mange henvendelser om 18-årige Emilie Meng fra Korsør, som har været forsvundet siden 10. juli. 

I disse dage kommer mange af oplysningerne om den forsvundne pige fra den midtjyske by Skive, og det får nu politiet til at ville se nærmere på overvågningsbilleder fra området. Det skriver BT.

Mandag modtog politiet et foto, som en borger havde taget af en pige, der angiveligt lignede Emilie Meng påfaldende meget. Hun skulle være set komme trækkende med en cykel med både sovepose og liggeunderlag. Borgeren tog straks et foto.

Billedet var så vellignende, at politiet valgte at gennemføre en eftersøgning med hundepatruljer.

Efterfølgende har politiet modtaget flere henvendelser fra borgere i samme område, som mener at have set Emilie Meng. 

- Siden i går er der efterfølgende nogle, der mener at have set hende på andre datoer i Skive, og så er der også folk, der ringer ind og mener at have set hende i juni ved McDonalds, i Herning og andre steder, fortæller vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi til BT.

Han tilføjer, at de mange oplysninger nu har givet anledning til, at Skive Lokalpoliti vil undersøge videooptagelser fra de steder i Skive, hvor borgere mener at have spottet hende de seneste dage.

Emilie Meng er angiveligt blevet set adskillige steder i byen, men først når videomaterialet er kigget igennem, er det muligt at vurdere, om henvendelserne har noget på sig.

Jens Claumarch fortæller, at anmeldelserne går på alt fra 'station, skov og forskellige steder'.

For to dage siden var frivillige igen ude at lade efter Emilie Meng i Korsør, og her blev der fundet en sort trøje, som ligner den, Emilie Meng havde på, da hun sidst blev set. Politiet er nu ved at undersøge, om trøjen tilhører Emilie Meng.

Det eneste politiet med sikkerhed ved, er, at 18-årige Emilie Meng forlod Korsør Station omkring klokken 04 om morgenen den 10. juli. Her er hun på Slagelse Station samme aften - det officielt sidste billede af hende før hendes forsvinden.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

OPDATERING klokken 10.30: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi afviser over for TV ØST, at det er Emilie Meng på billedet taget af en borger i Skive.

- Jeg har set billedet, som vi har fået fra vores kollegaer i Jylland. Jeg mener ikke, at der er tale om Emilie Meng, siger efterforskningsleder Marianne Roed til TV ØST.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip