Politiet vil udsende billede af formodet knivstikker

Manden er mistænkt for at have medvirket til et knivoverfald på en 32-årig mand, der blev stukket ikke mindre end 27 gange Café Runddelen på Nørrebro i København 17. marts i år.

»Den eftersøgte blev først løsladt af dommervagten, hvilket blev kæret på stedet, og landsretten afgjorde senere, at han skulle fængsles. Men vi må erkende, at vi ikke har kunnet finde ham siden. Han er ikke de steder, vi havde regnet med, og vi overvejer derfor at offentliggøre et billede af ham,« siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til Berlingske Nyhedsbureau.

»Han er beskyttet af navneforbud, så derfor skal vi lige ind over en dommer først, men jeg regner med, at vi kan sende et billede ud i løbet af fredag,« tilføjer politikommissæren.

Der er i forvejen tre personer med forbindelse til Hells Angels og støttegruppen AK81 fængslet i sagen. Senest er en 19-årig mand blevet anholdt og varetægtsfængslet.

Overfaldet skete på toilettet i de tidlige morgentimer, mens værtshuset var proppet med mennesker. Offeret var umiddelbart efter overfaldet i livsfare.

Dagens Gossip