Politiets hunde fandt ingen bombe i bank

Det fortæller indsatsleder Thomas Christensen fra Københavns Vestegns Politi til bt.dks fotograf på stedet. Politiet har derfor ophævet afspærringerne omkring stedet, og trafikken kan igen flyde frit.

»Vi må forlade os på, at hundene gør deres arbejde, så der er ikke nogen bombe i bygningen,« siger indsatslederen til TV 2 News.

Bombetruslen betød, at godt 400 meter af Hovedvejen - som er en del af den travle Roskildevej - blev afspærret. Trafikken blev i stedet ledt ned forbi Glostrup Station. Politiet måtte efter truslen evakuere medarbejderne i banken og den bygning, hvor den ligger. I alt mellem 80 og 100 mennesker.

Samtidig afspærrede et område i en radius af flere hundrede meter omkring banken.

Men selv om det var falsk alarm, tager politiet disse trusler alvorligt.

»En bombetrussel er at true andre folk på livet til en vis grad, så det ser vi selvfølgelig alvorligt på,« siger Thomas Christensen til TV 2 News.

»Vi skal evakuere. Vi tør jo ikke sige, at det er ingenting, for vi må ikke tage fejl i disse sager,« siger han og vil ikke karakterisere det som drengestreger.

»Det, at kalde det for drengestreger, synes jeg, er for uskyldigt,« siger han.

For to dage siden blev to filialer af Danske Bank og et hotel, alle beliggende på Bornholm, også udsat for en bombetrussel. Det viste sig senere at være falsk alarm.

Dagens Gossip