Politiker til skuespillerinde: Du er pædofil

Skrevet af admin

05/06/2015

Dagens topnyheder

Et gammel ordsprog lyder, at det bedste forsvar er et angreb.

Sådan har den kontroversielle politiker Sarah Palin det, efter hun i virkelig grove vendinger langer ud efter skuespillerinden Lena Dunham.

De usædvanligt grove beskyldninger om pædofili faldt i forbindelse med politikerens angreb på de "venstreorienterede medier", som ifølge Palin har skrevet meget groft om den konservative politiker Josh Duggar, der er anklaget for sexmisbrug.

Den tidligere vicepræsidentkandidat mener, at medierne ikke har behandlet Dunham på samme måde, efter "Girls-"stjernen sidste år udgav bogen "Not That Kind Of Girl", hvor hun berettede, at hun som barn udforskede sin lillesøsters krop og også hendes intime dele.

- Jeg forsvarer ikke Duggars åbenlyse forseelser, men jeg brækker mig over, at medierne giver udvalgte personer fripas for enhver adfærd, så længe de deler venstreorienteret politik, raser Palin i et meget langt opslag på sin Facebook-profil.

- Medierne synes, at Dunhams misbrug af sin søster er sødt og belønner hende med anerkendelse og berømmelse, mens de korsfæster en anden, syder den tidligere guvernør for staten Alaska.

I en direkte henvendelse til den 29-årige skuespillerinde skriver Palin:

- Hey, Lena. Hvorfor ikke grine af andres seksuelle "eksperimenter", når du stolt får anerkendelse for din egen pervertering. Din pædofile.

Lane Dunham har endnu ikke reageret på det usædvanlig grove opslag.

Læs hele opslaget her: https://www.facebook.com/sarahpalin/posts/10153385009473588

/ritzau/FOKUS