Politikere: Hvorfor skulle Im ud - når bandelederen Fis Fis må blive?

Forundringen er stor hos de to medlemmer af Folketinget, Preben Bang Henriksen (V), og Karsten Lauritzen (V).

Det skyldes sagen om den syv-årige pige Im, der forleden blev udvist af Danmark.

Som dog efterfølgende fik lov til at blive i Danmark, efter at et stort politisk flertal i Folketinget lavede en særlov.

Men nu vil de to Venstre-folk have svar på, hvorfor den lille pige blev ekspederet ud af landet, mens en stribe kriminelle udlændinge får lov til at blive her.

Det sker blandt andet på baggrund af en ophedet debat på Facebook og i andre medier.

Læs også: FAKTA: Derfor blev syv-årige Im udvist

Derfor har Preben Bang Henriksen og Karsten Lauritzen stillet dette paragraf 20-spørgsmål til justitsminister Morten Bødskov, (S):

- Har ministeren forståelse for de mange harme borgere, som på de sociale medier satte spørgsmålstegn ved retfærdigheden i, at en række kriminelle udlændinge med domme for grove forbrydelser bag sig, såsom voldtægtsmanden fra Gullestrup, bandelederen Fis Fis og to palæstinensere, der er dømt for at have maltrakteret en uskyldig mand ved bl.a. at skære hans ene øre af, stikke ham adskillige gange med en kniv, slå ham med en hammer, knuse en flaske i hovedet på ham og forsøge at flå hans ene øje ud, får lov til at blive i Danmark, mens den 7-årige Im og hendes mor, der begge er velintegrerede og selvforsørgende, blev udvist af Danmark, fordi morens mand ulykkeligvis døde?

Det skal ministeren altså nu komme med et svar på.

Hvad mener du? Skriv din mening her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip