Politikere melder københavnsk institution til Ombudsmanden

»Når ganske unge på institutionen - helt ned til 14 år – åbenlyst får lov til at ryge hash både dag og nat, og ledelsen og pædagogerne bare lader stå til, så er vi derude, hvor det er fuldstændigt uacceptabelt. Derfor vil vi mandag morgen bede Ombudsmanden om at foretage en uvildig inspektion på døgninstitutionen Nexus, så vi ad den vej kan få sat en øjeblikkelig stopper for de horrible forhold, institutionen tillader de unge mennesker at leve under,« siger Leslie Arentoft (V).

Finn Rudaizky (DF) er rystet over 21 Søndags afsløringer:

»Der er tale om unge mennesker, som hører blandt vore mest udsatte og kriminalitetstruede unge, og det er helt forfærdeligt, at man som forælder kan sende sit barn af sted til Socialforvaltningens tilbud i troen om, at ens barn kan blive rettet op. Her er der i praksis tale om det stik modsatte – forvaltningen er helt uhørt med til at sende børnene længere ud på kanten,« siger han.

Finn Rudaizky og Leslie Arentoft er begge medlemmer af Socialudvalget i Københavns Kommune.

»Der findes næppe en forvaltning i dette land, som har leveret flere skandaler end Københavns Socialforvaltning. Derfor er det vigtigt, at undersøgelsen kommer i hænderne på Folketingets Ombudsmand, så vi er sikre på, at der er tale om en helt uvildig undersøgelse,« siger de to borgerlige politikere.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip