Politikere til kamp for Varde Kaserne

 

Borgmester i Varde Kommune, Gylling Haahr (V), tager sammen med repræsentanter fra alle politiske grupper i Varde Byråd til Christiansborg på torsdag for at tale Varde Kasernes sag.

 

I samråd med medlem af Folketinget, H. C. Thoning, har kommunen lånt et mødelokale på Christiansborg, hvortil man har inviteret medlemmer af Forsvarsudvalget til en orientering og en dialog om Varde Kaserne.

 

- Vi tager ikke til København for at fortælle medlemmerne af Forsvarsudvalget, at de skal bevare Varde Kaserne for vore blå øjnes skyld, men fordi vi mener, at vi har en kaserne, som tjener Danmarks forsvar godt. Vi har en kaserne, som er bygningsmæssigt og miljømæssigt i tip top stand, og som ligger ideelt i forhold til øvelsesterrænet i Oksbøl og Borris. Vi har desuden en kaserne, som er efterspurgt og populær hos både officerer og værnepligtige. Det vil vi gerne fortælle medlemmerne af Forsvarsudvalget, siger Gylling Haahr.

 

Foruden Gylling Haahr deltager gruppeformand Kjeld Anker Espersen (A), gruppeformand Niels Christiansen (C), gruppeformand Marianne Olesen (O), byrådsmedlem Lau Tambjerg (F), byrådsmedlem Erhardt Jull (L) samt direktør for Varde Erhvervs- og Turistråd Per Rask Jensen og kommunaldirektør Max Kruse.

 

Foto: Varde Kommune.

 

 

 

Dagens Gossip