Politikere vrede på Benzema

Skrevet af admin

20/03/2013
Ifølge Daily Mail har partiets sports-rådgiver udtalt, at Benzema blot er en fodbold-lejesvend, og at han udviser en utænkelig mangel på respekt for den franske trøje. Benzema har dog ikke tænkt sig at ændre på noget.- Jeg elsker landsholdet, jeg forstår ikke, hvordan nogen kan sætte spørgsmålstegn ved det. Det er en drøm at spille for Frankrig, men ingen kan tvinge mig til at synge, udtaler Real Madrid-angriberen.Denne udtalelse bør ifølge Le Front National være nok til at forvise Benzema fra det franske landshold, da han er en del af den fornærmende attitude, der har gennemsyret landshold siden 2010.Benzema har dog et stærkt kort på sin hånd, for han er ikke den eneste spiller, der er forblevet tavs.  - Zidane sang heller ikke. Der er fans på stadion, der ikke synger. Det vigtigste er, at vi står sammen, siger den 25-årige angriber.

Dagens topnyheder

Ifølge Daily Mail har partiets sports-rådgiver udtalt, at Benzema blot er en fodbold-lejesvend, og at han udviser en utænkelig mangel på respekt for den franske trøje. Benzema har dog ikke tænkt sig at ændre på noget.

- Jeg elsker landsholdet, jeg forstår ikke, hvordan nogen kan sætte spørgsmålstegn ved det. Det er en drøm at spille for Frankrig, men ingen kan tvinge mig til at synge, udtaler Real Madrid-angriberen.

Denne udtalelse bør ifølge Le Front National være nok til at forvise Benzema fra det franske landshold, da han er en del af den fornærmende attitude, der har gennemsyret landshold siden 2010.

Benzema har dog et stærkt kort på sin hånd, for han er ikke den eneste spiller, der er forblevet tavs.  

- Zidane sang heller ikke. Der er fans på stadion, der ikke synger. Det vigtigste er, at vi står sammen, siger den 25-årige angriber.