Politimand bag Celtic-ydmygelse: Det er surrealistisk

Det var et drømmeresultat for den lille fodboldklub Lincoln Red Imps, da holdet tirsdag aften sensationelt slog den skotske storklub Celtic med 1-0 i Champions League-kvalifikationen.

Målet blev scoret efter 48 minutter af Lee Casciaro, der arbejder som politimand i det daglige og kun har fodbold som hobby.

- Det er surrealistisk. Det er, hvad folk drømmer om. At slå en stor klub som Celtic. Vi har gjort det her.

- At score sejrsmålet er noget, som jeg vil tage med mig resten af mit liv, siger 34-årige Lee Casciaro ifølge nyhedsbureauet AFP.

Celtics nederlag betyder også, at manager Brendan Rodgers har tabt sin første betydende kamp i spidsen for holdet. Rodgers forsøger dog at nedtone nederlaget.

- Det er ikke pinligt. Det var en svær kamp under svære forudsætninger. Vi udnyttede ikke vores chancer. De udnyttede deres chance.

- Selvfølgelig er man skuffet over at tabe. Resultatet komplicerer det en smule for os. Men vi ser frem mod næste uge, siger Rodgers.

Den semiprofessionelle fodboldklub fra Gibraltar, som også stillede til start med en taxichauffør, toldembedsmand og brandmand, tror nu på samlet sejr og udelukker ikke en ny overraskelse i Glasgow.

- Fodbold er som en hobby for os, siger Casciaro og drysser dermed ekstra salt i Celtic-såret.

- Vi ved, at det bliver helt anderledes på Celtic Park med 50-60.000 tilskuere. Men forhåbentlig kan vi overraske, siger Casciaro.

Til tirsdagens kamp var der til sammenligning 2000 tilskuere - heraf omkring 300 skotter.

Den skotske avis The Daily Record legede lidt med ordene og tallene inden returkampen.

- Hele Gibraltars befolkning kan lukkes ind på Celtic Park, og det vil stadig ikke være nødvendigt at åbne øverste tribune, skriver avisen onsdag.

Generelt er aviserne hårde ved Celtic dagen derpå, og The Daily Record kritiserer Celtics nyansatte manager:

- Rodgers sagde, han ville behandle Imps, som var det Barcelona. Tja, hans mandskab lod politimænd og toldere ligne Barcelona.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip