Polsk veninde venter på Wozniacki i finalen

Modstanden bliver hård og velkendt for Caroline Wozniacki, hvis danskeren ender med at nå frem til finalen ved WTA-turneringen i Eastbourne.

I fredagens tidlige semifinale vandt Wozniackis gode veninde Agnieszka Radwanska med 6-1, 6-7, 6-2 over amerikaneren Sloane Stephens efter næsten to timers spil.

Nu skal Radwanska møde vinderen af den anden semifinale, hvor Wozniacki er oppe imod den schweiziske teenager Belinda Bencic.

- Jeg har kendt Caroline i så mange år, og vi har mødt hinanden mange gange. Det vil blive endnu en god kamp.

- Jeg har aldrig mødt Bencic, så det vil også være spændende. Jeg er klar til finalen uanset hvad, siger Radwanska.

Wozniacki har mødt Radwanska 12 gange før, og det er endt med otte sejre til danskeren, som har vundet de seneste tre indbyrdes opgør.

Ingen af de 12 opgør er dog spillet på græs, som er underlaget i Eastbourne, der fungerer som opvarmning til næste uges grand slam-turnering Wimbledon.

Wozniacki er nummer fem i verden, mens Radwanska er placeret som nummer 13.

Polakken er lykkelig for at være i finalen i Eastbourne, som hun vandt i 2008.

- Jeg er meget glad for at være i finalen igen. Det er lang tid siden, at jeg var det sidst.

- Kampen gik op og ned, og vi kæmpede for alle bolde. Jeg havde chancen i andet sæt, men greb den ikke, siger Radwanska, som havde problemer med vinden.

- Jeg var nødt til at være meget tålmodig med de forhold. Jeg forsøgte at bruge vinden til min fordel, og det lykkedes meget godt nogle gange, siger Radwanska.

Wozniacki vandt turneringen i Eastbourne i 2009.

/ritzau/

Dagens Gossip