Poltiet efterlyser bil og fører efter forsøg på tyveri

En landmand på Vamdrupvej ved Ødis opdagede pludselig tirsdag ved et tilfældigt kig ud fra sit vindue, at en mand var i færd med at stjæle et dyrt drikkevandkar i rustfrit stål fra hans mark. Det skriver Vamdrup Netavis.

Det lykkedes for landmanden, ved hurtig indgriben, at nå frem til den pågældende tyv. Og mens han var stærkt optaget af at få det tunge kar bakset ind i sin varebil, lykkedes det for landmanden at få tændingsnøglen til bilen fjernet.

Og da landmanden spurgte tyven om, hvad han havde gang i lød svaret:

- Jeg skal godt nok hente et sådant kar, men jeg må være kørt det forkerte sted hen.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Landmanden beholdt sit kar og slog sig i første omgang til tåls med forklaringen, og lod tyven køre bort. Senere har landmanden fortrudt, at han ikke straks anmeldte det.

Men det er altså nu gjort. Og nu ligger sagen på landbetjent Ken Nissens bord på politikontoret i Vamdrup. Og i denne forbindelse efterlyser Ken Nissen nu både manden og bilen, som er en rødbrun WW-transporter af lidt ældre årgang og med en stor revne i forruden.

Læs også: Politiet jagter lys eller sølvfarvet veteranmotorcykel

Nærmere oplysninger om både manden og bilen kan gives til landbetjent Ken Nissen på telefon 1-1-4 eller direkte på 7258 0939, idet han gerne vil tale med føreren af bilen.

Dagens Gossip