Popfavorit dropper fester for stemmens skyld

Han har tilbagelagt tusindvis af kilometer på veje i både Danmark og udlandet, siden sange som "Elephant" og "Breaking News" gav ham det store gennembrud.

Netop nu triller han rundt på de danske landeveje, og til sommer er han med på Grøn Koncert for tredje gang. Men 32-årige Mads Langer er færdig med at takke ja til enhver fest, når han er på turné. Hans vigtigste arbejdsredskab, stemmen, kan nemlig ikke både feste om natten og synge om dagen.

- Da jeg var ny som musiker, troede jeg, at det skulle være rock and roll-agtigt med fester hver aften. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke gik, når jeg skulle synge dagen efter. Så nu lever jeg nærmest som en elitesportsmand, fortæller Mads Langer.

Til fordel for festlighederne fokuserer han nu på at spise sundt, træne og ikke mindst at få rigeligt med søvn natten inden en koncert. Alkoholen er dog ikke lagt fuldstændig på hylden, og han slipper stadig tøjlerne en gang i mellem.

- Vi har fiskestænger med i bussen, så hvis vi har en fridag, deler vi en sixpack øl og fisker. Og jeg er jo heller ikke fanatisk, så jeg skal da have en øl til Grøn Koncert, siger sangeren og uddyber:

- Det er nemmere at sige nej nu, end dengang jeg startede med musikken. Jeg var bange for at gå glip af noget. Men i år har jeg spillet tyve job og festet to gange, så jeg er ikke helt færdig med fester, siger Mads Langer.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip