Popkomet er vild med dansk prinsesse

Selv om man står på en stor scene med hitbandet Lukas Graham, kan man tydeligvis godt blive benovet over at møde andre kendte ansigter. Det skete for nylig for den amerikanske sanger Brandon Beal, da han mødte et medlem af den danske royale familie.

- Denne lille prinsesse er faktisk præcis dét. En "lille prinsesse", skriver sangeren på Instagram, hvor han har delt et billede af sig selv sammen med kronprinsparrets datter, prinsesse Isabella.

Billedet er taget foran den karakteristiske røde murstensbygning på Østerbro Stadion, hvor Brandon Beal optrådte sammen med Lukas Graham foran 20.000 publikummer den 4. juni. Og her var den niårige prinsesse altså blandt publikum.

Brandon Beal kommer oprindeligt fra USA, men har de seneste år gjort karriere i Danmark, hvor han blandt andet har arbejdet sammen med Christopher på landeplagen "Twerk it like Miley" fra 2014 og Lukas Graham på sangen "Golden" fra 2016.

Og på trods af, at han altså allerede begår sig blandt nogle af de største stjerner i Danmark, var mødet med prinsessen altså en stor oplevelse for Brandon Beal.

- Jeg må sige, at hvis alle prinsesser var lige så cool, nede på jorden og udadvendte som hende, tror jeg, at verden ville være et bedre sted, skriver den 32-årige sanger.

Se billedet her:

 

Et billede slået op af Brandon Beal (@brandonbealmusic) den

7. Jun 2016 kl. 8:56 PDT

/ritzau/FOKUS

 

 

 

Dagens Gossip