Popkongerne vinder årets første DMA-statuette

Skrevet af admin

08/11/2013

Mest læste i dag

De har allerede vundet fire DMA-statuetter i løbet af deres karriere, og nu kan Nik og Jay så tilføje endnu en til samlingen.

På lørdag får Nik og Jay, der har de borgerlige navne Niclas Pedersen og Jannik Thomsen, overrakt prisen "Årets nytænker", for deres brug af sociale medier til at promovere deres nyeste album, United. 

- Det er vigtigt for os, at vi har vores fans med i de ting, vi laver, og det har stor betydning for os, at vi kan være i direkte kontakt med dem via vores sociale profiler, siger de i en pressemeddelelse.

"Boing"-sangerne har blandt andet afholdt en live lyttesession på Facebook, hvor man kunne høre de nye sange, inden albummet kom i handlen. Derudover fik de deres fans til at fremskynde releasedatoen for deres single ved at fjerne et minut på det ur, der talte ned til offentliggørelsen, hver gang hashtagget #Pæntjatak blev brugt på Instagram og Twitter.

Det er tredje år i træk, at prisen bliver uddelt i samarbejde med musiktjenesten Spotify. Tidligere har sangerne Michael Møller og Christopher vundet prisen.

Newspaq