Popkonges enke brød sammen under interview

Da poppens ukronede konge Michael Jackson blev fundet livløs i 2009, flød der tårer på millioner af kinder verden over. Det gjaldt også hans ekskone Debbie Rowe.

Parret, der på det tidspunkt havde været skilt i ti år, fik sammen børnene, Prince Michael og Paris, som Jackson altså efterlod.

De tårer kom igen, da Rowe for nylig blev interviewet til Entertainment Tonight.

- Alle de mennesker, der påstår, at de var så tæt på ham, og ikke en eneste prøver at stoppe det. Hvis jeg ved, at noget er galt, så forsøger jeg at stoppe det, svarede Rowe, da snakken faldt på Jacksons medicinafhængighed.

Trods medieskrækken ærgrer det tilsyneladende Debbie Rowe, at der ikke var en eneste af popkongens nærmeste, der forsøgte at lække historien om misbruget til pressen.

- Der var flere mennesker, der så ham bryde sammen, end dem som allerede har stillet sig frem. Gud forbyde, at én af dem fandt et kamera og gav billederne til et sted som Entertainment Tonight for at stoppe det. Jeg synes, de var for egoistiske, sagde Rowe tydeligt påvirket af situationen.

Parret nåede at være gift i knap tre år fra 1996 til 1999. Ved skilsmissen overlod Debbie Rowe forældremyndigheden til Jackson. Efter hans død gik den videre til Jacksons mor, Katherine Jackson. Først for nylig er det lykkes Rowe og Katherine Jackson at nå til en aftale, der lader Rowe se børnene regelmæssigt.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip