Popprinsesse vil være forfatter

Skrevet af admin

31/10/2014
Sangerinden Taylor Swift har netop brugt sine kreative evner til at udgive sit femte album "1989".Men nu afslører pop- og countryprinsessen, at hun også har lyst til at benytte sine skriveevner på en anden måde.- Musik er den form for skrivning, der inspirerer mig mest. Men jeg vil ikke udelukke, at jeg en dag vil kaste mig over andre medier og skrive på andre måder, siger Tayler Swift til det amerikanske nyhedsbureau Associated Press.Faktisk ville den unge sanglærke være henrykt over også at kunne notere forfatter på cv'et.- Det ville være fantastisk, hvis jeg en dag skrev et manuskript eller en bog. Jeg ville elske, hvis det skete, siger Taylor Swift.En kommende bogudgivelse af den populære sangerinde, vil dog ikke helt være Taylor Swifts debut i forfatterverdenen. Popstjernen har nemlig allerede skrevet en roman.Det skete dengang Taylor Swift var teenager, hvor hun skriblede hele 400 sider ned om sit liv og sine venner.I dag og som barn var den nu 24-årige sangerinde nemlig glad for bøger og en rigtig læsehest.- Jeg kunne læse om andre personers liv, følelser, triumfer og ikke mindst nedture. Det tog mig til steder, der dulmede pinen i mit eget liv. Det er også det, musik gør for mig, siger hun.Taylor Swift startede sin karriere som sangerinde i 2006, hvor hun udgav sit første album under eget navn.Newspaq

Mest læste i dag

Sangerinden Taylor Swift har netop brugt sine kreative evner til at udgive sit femte album "1989".

Men nu afslører pop- og countryprinsessen, at hun også har lyst til at benytte sine skriveevner på en anden måde.

- Musik er den form for skrivning, der inspirerer mig mest. Men jeg vil ikke udelukke, at jeg en dag vil kaste mig over andre medier og skrive på andre måder, siger Tayler Swift til det amerikanske nyhedsbureau Associated Press.

Faktisk ville den unge sanglærke være henrykt over også at kunne notere forfatter på cv'et.

- Det ville være fantastisk, hvis jeg en dag skrev et manuskript eller en bog. Jeg ville elske, hvis det skete, siger Taylor Swift.

En kommende bogudgivelse af den populære sangerinde, vil dog ikke helt være Taylor Swifts debut i forfatterverdenen. Popstjernen har nemlig allerede skrevet en roman.

Det skete dengang Taylor Swift var teenager, hvor hun skriblede hele 400 sider ned om sit liv og sine venner.

I dag og som barn var den nu 24-årige sangerinde nemlig glad for bøger og en rigtig læsehest.

- Jeg kunne læse om andre personers liv, følelser, triumfer og ikke mindst nedture. Det tog mig til steder, der dulmede pinen i mit eget liv. Det er også det, musik gør for mig, siger hun.

Taylor Swift startede sin karriere som sangerinde i 2006, hvor hun udgav sit første album under eget navn.

Newspaq