Popsanger bortført og gennembanket lige før comeback

Alex Band smeltede pigehjerter tilbage i 2001 som forsanger i bandet The Calling, der var særlig kendt for hittet "Wherever you will go". Siden gik bandet fra hinanden, men nu har de fundet sammen igen.

Det var en af de andre bandmedlemmer, der opdagede, at han var forsvundet fra hotellet i Michigan, skriver tmz.com.

Kl. 4 om morgenen var Alex Band gået til en døgnkiosk. På vejen stoppede en blå varevogn ved siden af ham, og to mænd slog ham ned, truede ham med en pistol og hev ham ind i bilen. Ifølge Alex Band blev han de næste timer gennembanket og berøvet. Voldsmændene slap ham først fri, da han tiggede for sit liv og sagde, at han snart skulle være far.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi dræber ikke fædre, lød det angiveligt fra bortførerne, der efterlod sangeren ved nogle togskinner. Her blev han senere fundet af sin manager.

Ifølge hans talsmand brækkede han den nederste del af ryggen, har fået 15 sting under hagen, har fået slået tre tænder ud og har mærker på siden og maven.

- Jeg havde aldrig troet, at mit ufødte barn skulle blive min redning. Jeg er taknemmelig for at være i live, og jeg ved, at jeg er skæbnebestemt til at binge min musik tilbage til mine fans, siger Alex Band.

TMZ er dog ikke overbeviste af de billeder, der er blevet offentliggjort af Alex Band. De mener, at overfaldet falder for belejligt sammen med gruppens comeback. Se billedet herunder og bedøm selv.

Hør også opkaldet til alarmcentralen her.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip