Popsild designer tøj til stilfulde småkræ

Da Gwen Stefani i 2004 introducerede sin nye trup af japanske baggrundsdansere under navnet "Harajuku Girls", gav sangerinden ikke blot anledning til beskyldninger om racisme, hun introducerede også en helt ny mode inspireret af det moderne Asien.

Den funky street-mode, der stammer fra teenagere omkring Harajuku Station i Shibuy i Japan, har siden fundet vej til mange unge kvindehjerter i USA og Europa.

Nu er de farvestrålende stoffer og tegneserieagtige mønstre imidlertid ikke længere kun forbeholdt mennesker.

Med sin helt nye tøjkollektion til hunde, som sangerinden har lavet i samarbejde med PetCo, kan de firbenede også være med på moden. Det afslører Gwen Stefani selv på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Kollektionen, som blandt andet indeholder hatte og hættetrøjer i chihuahua-størrelse, består af i alt 30 dele. Ud over tøjet har Gwen Stefani desuden designet forskelligt legetøj til hunden.

Se Gwen Stefanies egne hundemodel-billeder af sin nye kollektion her: https://www.instagram.com/p/91HewuOLW4/?taken-by=gwenstefani og her: https://www.instagram.com/p/9tpDh6uLcZ/?taken-by=gwenstefani

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip