Popsild i vaskeægte cat-fight

Måske ville det være lettere, hvis de bare havde bidt tungerne af hinanden.

De to popstjerner Katy Perry og Miley Cyrus har nemlig kastet sig ind i en vaskeægte ordkamp, efter de to sangerinder satte læberne sammen under Cyrus' koncert i februar.

Det skriver CNN.

- Jeg har lige kysset en pige, og jeg kunne virkelig godt lide det, sagde Miley Cyrus ifølge CNN umiddelbart efter kysset. 

Men spørger man Katy Perry, var den kontroversielle sangerinde ude efter mere, end hun var villig til at give.

- Hendes show var fantastisk. Jeg gik bare op til hende for at give et venskabeligt kys, du ved, som vi piger gør. Og så forsøgte hun ligesom at flytte hovedet for at gøre det mere intenst, og jeg trak mig væk, fortalte Perry, da hun tirsdag gæstede det australske morgenprogram "Sunrise". 

- Guderne må vide, hvor den tunge har været. Vi aner det ikke. Den tunge er så berygtet, tilføjede den 29-årige sangerinde.

Da den kontroversielle Cyrus hørte den spydige kommentar, gav hun igen på Twitter, hvor hun nævnte Katy Perrys famøse ekskæreste John Mayer. 

- Hvis du er bekymret over, hvor tungen har været, er det godt, at din ekskæreste er din EKS, for vi ved jo alle, hvor DEN tunge har været, lyder det kække svar ifølge CNN fra Miley Cyrus.

De to sangerinde kyssede hinanden til Mileys koncert den 22. februar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip