Popstjerne er ikke velkommen i Argentina

I løbet af de seneste år er skandalerne væltet ned over den unge sangstjerne og tidligere Youtube-fænomen Justin Bieber.

Sangeren har blandt andet fået kritik for at klatre rundt på en skrøbelig og folkekær ruin i Mexico, som stammer fra det 13. århundrede.

Nu har den 22-årige musikers handlinger fået konsekvenser.

Justin Bieber er nemlig blevet bandlyst i Argentina, efter at myndighederne har sagt nej til, at sangeren må optræde i det sydamerikanske land.

"Sorry"-sangeren har kommenteret situationen på sin Twitter-profil, hvor han ærgrer sig over beslutningen.

- Alle mine Beliebers i Argentina, jeg ville elske at bringe min turné til jeres land, men de lovmæssige omstændigheder gør, at jeg ikke kan, skriver Justin Bieber på Twitter.

Bandlysningen af Justin Bieber kommer efter, at sangeren i 2013 var involveret i tumult på en natklub, da han besøgte hovedstaden Buenos Aires.

Efterfølgende gjorde landets myndigheder "Baby"-sangeren opmærksom på, at han ville blive anholdt, såfremt han rejste ind i landet igen.

Den canadiske popsanger er på nuværende tidspunkt i gang med sin "Purpose World Tour". I den forbindelse lægger Justin Bieber også vejen forbi Danmark, hvor han optræder i Parken 2. oktober.

Se Justin Biebers opslag på Twitter: https://twitter.com/justinbieber/status/732233299888726016

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip