Populær DR-vært dropper tv

Når du tænder for tv'et den 1. marts er det slut med at se hendes korte, lyse hår på skærmen.

For Ane Cortzen, som har været vært på blandt andet "TV! TV! TV!" og kunsthåndværksprogrammet "Made In Denmark", har nemlig opsagt sin stilling på DR.

Det sker til fordel for et job i en branche, der ikke har noget med tv at gøre - Cortzen skal nemlig være kulturchef for Kählers restauranter og kan sætte sig i chefstolen allerede om en uge.

- Jeg mødte Kählers ejer, Frantz Longhi, under optagelserne til "Made In Denmark". Jeg er uddannet arkitekt og grafisk designer, og jeg kunne ligefrem mærke det krible i fingrene på for for at komme i gang med at iværksætte alle de fælles idéer, siger Ane Cortzen i en pressemeddelelse.

Designvirksomheden Kähler er især kendt for sine stribede vaser, men driver nu også restauranter i Danmarks to største byer, København og Aarhus.

I sit nye job skal den 41-årige tidligere tv-vært blandt andet hjælpe med at søsætte kunst- og kulturevents, hvor gæster inviteres til underholdning, samtale om tidsaktuelle emner og møder med prominente kulturpersoner.

Det er ikke første gang, at Cortzen kan sætte en designvirksomhed på CV'et. Hun har nemlig tidligere været art director for danske Bodum og medstifter af designfirmaet Timeline.

I sin tid på DR nåede Ane Cortzen også at være vært for programmerne "Søndag Live" og "Vogternes Råd", og i 2011 blev hun kåret som Årets kvindelige tv-vært af Politikens læsere.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip