Populær Go' Morgen-vært holder pause

Skrevet af admin

09/02/2016

Dagens topnyheder

Man skal være mere end almindeligt morgenfrisk for at vænne sig til, at vækkeuret ringer klokken 3.00 flere dage om ugen. Men for tv-værterne på det populære show Go' Morgen Danmark er det en del af tjansen, når de siger ja til jobbet.

Nu vælger endnu en af værterne dog at tage en pause fra de tidlige morgener. Sidste uge måtte programmet sige farvel til Morten Resen, og nu er det så Mikkel Beha Erichsen, der trækker stikket for at få mere tid ti programmet "Kurs mod fjerne kyster".

- Foreløbig lyder min aftale med TV 2 på, at jeg holder en lidt længere pause, så jeg kan få tid til at klippe på programmerne til "Kurs mod fjerne kyster". Min kone, Marian, og jeg er jo meget involverede i redigeringsarbejdet, og selv om vi har to dygtige gutter i klipperummet, så bruger vi også meget tid på selv at se alt materialet igennem, fortæller den 49-årige tv-vært til TV 2.

Det er nemlig ikke bare det rene svir at sejle jorden rundt - det er også hårdt arbejde.

- De sidste to år har jeg - gjort op i timer - arbejdet altid. Det er svært at overbevise folk om, at det er arbejde, når man sejler rundt ude i Stillehavet, men virkeligheden er, at når vi optager, står vi op hver morgen og tager en mikrofon på som det første, fortæller Mikkel Beha Erichsen.

Til marts drager parret igen på eventyr med deres to sønner, skriver TV2.

/ritzau/FOKUS